Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA 

( INTEGRATED ENERGY THERAPY ®)

  IET ®  KÉPZÉS

Az Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség sem szükséges hozzá. Ez egy nagyon hatékony technika, mellyel önmagunkat és másokat is kezelhetünk. Önálló terápiaként vagy más technikákkal kombinálva (pl Reiki) is használható. Alap-, közép-, és felsőfokú szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti, gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being IET energiaterapeutájaként dolgozhatnak bárhol a világon.

Szeretettel hívom fel a figyelmet arra, hogy a tanfolyamokon nem csak olyan tanítványok vesznek részt, akik energiaterapeutaként szeretnének dolgozni, hanem- sőt túlnyomórészben olyanok, akik egyszerűen a saját fejlődésük érdekében jönnek megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyeket aztán a mindennapi életükbe tudnak ültetni, jobbá téve azt. 

FONTOS! Az IET ® energiaterápia semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiaterapeuta nem orvos. NEM fizikai gyógyításról van szó, hanem energiamunkáról és a gyógyítás itt minden esetben erre utal. Minden energia. Az IET energiaterapeuta a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik és elsősorban érzelmi energiablokkokat tisztít.


Az IET ® egy beavatás alapú energiaterápia rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Okatói szint. 

The Center of Being IET Mester Oktatói országonként: www.learniet.com http://www.learniet.com/by_country.asp

Arról, hogy az IET Mester-Okattók képzését kik végzik, itt olvashatsz: http://www.energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=center-of-being

IET ® OKTATÁS Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Trénerrel


KÖZÉPFOKÚ IET ® TANFOLYAM

IET, Lélekzet Ház

Előfeltétel: az IET Alapfokú tanfolyam elvégzése.

Ez a tanfolyam az IET képzési rendszerének következő lépése, ami teljes mértékben az IET Alapfokú tanfolyam anyagára épül. A középfokú beavatással tovább mélyül, szélesedik az emberi energiameződ, ami hozzáférhetővé teszi számodra a mentális és karmikus lenyomatokat. A speciális Integrált Energia Terápia® (Integrated Energy Therapy ®) kihúzó-elengedő technikával képes leszel ezen lenyomatok/blokkok kitisztítására.

RÉSZEI: középfokú IET beavatás, mely aktiválja a 3. és 4. DNS párt; megtanuljuk a karmikus lenyomatok kitisztítását; kihúzó - elengedő technika; Az Emberi Energiamező Tisztítása, középfokú IET kezelés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

KÖZÉPFOKÚ BEAVATÁS: A középfokú beavatás  tovább szélesíti az emberi energiameződet  annyira, hogy az Integrált Energia Terápia ® (Integrated Energy Therapy ®) középfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újrarendezi a 12 szálú DNS 3.(mentális) és 4.(karmikus) párját, mellyel végérvényesen képessé válsz a fizikai, érzelmi, mentális és karmikus energiablokkok tisztítására.

AZ EMBERI ENERGIAMEZŐ TISZTÍTÁSA: Megtanulod a speciális Integrált Energia Terápia ® (Integrated Energy Therapy ®) kihúzó-elengedő technikát, amellyel a kezed úgy működik, mint egy "energiamágnes", ami vonzza majd kihúzza, kitisztítja a negatív energiablokkokat az emberi energiamezőből. Ezen a tanfolyamod megtanulod megérezni az energiablokkokat és megtanulod beazonosítani melyik szinten találhatók (fizikai, érzelmi, mentális, karmikus). Elsajátítod a "rózsaszín buborék technikát" is, ami felerősíti a tisztítás folyamatát.

 

ZALAEGERSZEG:

Időpont: 2019. április 6. szombat 10.00-18.00.

Helyszín: e-mailben.

Ár: 35ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt.

BUDAPEST:

Időpont: 2019. május 26. vasárnap  10.00-18.00.

Helyszín: e-mailben.

Ár: 35ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt.

GYŐR:

Időpont:  2019. november 16. szombat  10.00-18.00.

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ, Győr József A. u. 99.

Ár: 35ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt.

 

Regisztráció: A tanfolyamokra csak e-mailben történő jelentkezéssel lehet résztvenni, mellyel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: Ha a tanfolyamon résztvevő a tanfolyamra  való jelentkezését lemondja, a tanfolyam megkezdése előtti 2–0 napon belül, akkor a teljes tanfolyami díjat köteles megfizetni 8 napon belül készpénzben a helyszínen vagy banki átutalással. A tanfolyamra jelentkező a lemondás tényét írásban, e-mailben köteles jelezni. Ha a résztvevő önhibáján kívül maradt távol és ezt  írásban megindokolja, akkor jogosult egy azonos típusú, más időpontban megtartott képzésen részt venni.

A jelentkezést visszaigazoljuk, kizárólag így érvényes a regisztráció! Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 napon belül, kérlek keress telefonon vagy sms-ben.

Információ, regisztráció: 06-70/7705588; andrea@lelekzethaz.hu

Szeretettel várlak!

 

VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMAIDAT TE IS AZ IET ®-VEL!

Lélekzet Ház

The magic presence by M.DaCamara; copyright 1942 St Germain Press

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI:

INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Gyógyító Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Spirituális Önismereti Tanfolyam;

Spirituális Energia Workshop;

Lélekzet Holdtemplom;

Hangterápia;

Lélekzet Gyógyhang- Hangfürdő;

Lélekzet CSoport;

SZErvezett SZEretetküldés;

Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam;

Felemelkedés 2. - Felsőbb Én tanfolyam;

Felemelkedés 3. - Belső Istennő,

Lélekzet előadások.

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI 

Spirituális Önismereti könyv kártyacsomaggal: 

http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=arany-felemelkedes-rozsai

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK:

http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=aktualis 

 

FACEBOOK:

Angyali energiagyógyászat - Energiaterápia oktatás: https://www.facebook.com/pages/Angyali-energiagy%C3%B3gy%C3%A1szat/1416837955267309?fref=ts

Integrált Energia Terápia ( IET ® ) közösség: https://www.facebook.com/groups/563056043799387/permalink/566522703452721/

FELEMELKEDÉS FACEBOOK CSOPORT: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

Az oldal tetejére!