Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

Köszöntő

A te életedet nem fogom jobban tudni nálad, de abban segíthetek, hogy könnyebben haladj az utadon! 

            

Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót!

A nevem Rózsás Andrea és ezen az oldalon az INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (IET®) munkámról olvashatsz. A további bemutatkozásomat itt találod: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=bemutatkozas 

Andrea IET Mester-Oktató Tréner, a Lélekzet előadások létrehozója és szervezője, a Lélekzet Ház, a Lélekzet CSoport, a Lélekzet Holdtemplom vezetője, Hangterápia Mester, Spirituális Önismereti Tréner, Arany energia-Felemelkedés Tanító; a SZErvezett SZEretetküldés elindítója, A Felemelkedés Rózsái könyv szerzője. A SZErvezett SZEretetküldésről itt olvashatsz: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=arany-szervezett 

Az első IET Mesterré avatásomat az azóta már visszavonult Mieke Michielsen belga IET Mester Trénertől kaptam hollandiai kurzusán. Ekkor találkoztam először Az Energiamező Gyógyító Angyalaival és a tanfolyami hétvégét követő napomat nem városnézéssel  töltöttem Hollandiában, hanem a szállodai szobámban bezárkózva, reggeltől estig a 9 IET gyógyító angyallal dolgoztam. Ettől a naptól kezdve kristálytisztán tudtam, hogy ez egy varázslat, amit mindenkinek meg kell mutatnom. Sokat dolgoztam azért, hogy a magyar emberek is megismerjék az IET-t, ezt a már több, mint 75 országban működő energiaterápia rendszert és ezáltal fejlődjenek. IET ® tanfolyamokat, előadásokat, gyakorlócsoportokat, Áldástál partykat tartottam/tartok több városban. 

2014-ben létrehoztam a honlapomat a teljes IET rendszert bemutatásával, minden IET tanfolyammal és a The Center of Being működésének ismertetésével együtt. Ezzel egyidőben létrehoztam az Integrált Energia Terápia (IET®) közösség Facebook csoportot az első tanítványaimmal. Elindítottam Magyarország első IET Bemutatósorozatát.

2014. decemberében megszerveztem és elindítottam a Játssz és Nyerj! Ingyenes Karácsonyi Ajándék IET Kezelések játékot, amit azóta minden évben újra megszervezek és közös munkára hívom vele az IET energiaterapeutákat és az IET Mester-Oktatókat egyaránt, hogy minél többen ingyenes IET kezeléseket ajánljunk fel a játék nyertesei számára.

2014. decemberében az a megtiszteltetés ért, hogy  az amerikai The Center of Being  nemzetközileg jegyzett  több, mint 2980 IET oktatója közül beválasztott a legjobb IET oktatói közé, így lettem az egyik TOP IET ® INSTRUCTORS of 2014. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2014.

2015. szeptemberében Maria Kramer IET Mester-Trénertől kaptam második IET mesteri beavatásomat. Maria, elfogadva a meghívást, az amerikai The Center of Being Inc. képviseletében megtartotta az első magyarországi IET Mester-Oktató képzést, melynek hivatalos szervező-házigazdája voltam.

2015. decemberében a Center of Being ismét megtisztelt és elnyertem a TOP IET ® INSTRUCTORS of 2015. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2015. címet.

2016-ban létrehoztam az Integrált Energia Terápia - Integrated Energy Therapy Facebook oldalt Stevan Thayer beleegyezésével azért, hogy a végzett IET Mester-Oktatók elindulását, munkáját segítsem és együttműködésre bíztassak mindenkit.

2016-ban a The Center of Being felkérésére másodszorra is megszerveztem a magyarországi IET Mester-Oktató képzést, valamint az amerikai Maria Kramer IET Tréner tanfolyamait  tolmácsolással is segítettem. 

2016. decemberében a The Center of Being ismét beválasztott a legjobb  IET oktatói közé, így lettem az egyik TOP IET ® INSTRUCTORS of 2016. /LEGJOBB IET ® OKTATÓK 2016. Ez volt az utolsó év, amikor ezt a címet kiosztották.

2017-ben abban a kiváltságban részesültem, hogy Stevan J. Thayer az amerikai Center of Being alapítója, az IET rendszer megalkotója meghívott az IET Mester-Oktató Tréner képzésére az USA-ba. Az IET rendszer legmagasabb szintje az IET Mester-Oktató Tréner szint. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Az IET Mester Trénerek jogosultak az IET Mester-Oktatók képzésére.  Stevantől személyesen tanultam és tőle kaptam meg a Tréner beavatást Kingstonban, az USA-ban.  A három egész napos képzésen nem csak Stevan Thayerrel ismerkedtem meg személyesen, hanem a feleségével, Carollal és a Center of Being többi munkatársával is. Együtt dolgoztunk a trénerekkel, az angyalokkal és életre szóló élményben volt részem. 

IET Trénerként 2018-ban megtartottam az első IET Mester-Oktató képzést magyar nyelven. Emellett, a The Center of Being a világon először nekem engedte meg, hogy lefordítsam az angol IET Mester-Oktató tankönyvet, amit az első magyar nyelvű képzésen már használhattunk is.

Több, mint 70 IET tanfolyam tanítása után komoly meggyőződésem, hogy az IET mindenkit a saját útjára segít. Ezt leginkább a Felsőfokot és a Mester-Oktatói tanfolyamot végzetteknél tapasztaltam.  Nincsenek véletlenek! Isten mindannyiunk számára kijelölt egy utat és az IET segít, hogy valóban ezen az úton haladjunk. Bár voltak nehéz, sőt kőkemény tapasztalások is, de az angyali energia mindig megtisztította az utat előttünk, azt az utat, ami Ariel Angyal szerint Isten Terve velünk, hogy azon haladjunk. Az IET angyalok ezen munkálkodnak, hogy meglásd és megvalósítsd az utadat.

Ezen az oldalon betekintést nyerhetsz ebbe a fantasztikus, új energiaterápia rendszerbe, a több, mint 75 országban jelen lévő Integrált Energia Terápiába (Integrated Energy Therapy®), vagy IET ®-be, amely elvezet a fizikai szemünknek láthatatlan csodák birodalmába, az angyali energia világába. Ismerkedj meg az Integrált Energia Terápiával (Integrated Energy Therapy ®), a  rendszer megalkotójával Stevan J. Thayerrel, az általa alapított The Center of Being Inc-vel. Válogass a hatékony IET ® tanfolyamok közül, melyek nem csupán energiaterapeuta képzések, hanem a tanítványok öngyógyító és önfejlesztő képességének támogatásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a múlt fájdalmainak helyére a jelen gyógyító energiáját integráld és így megvalósítsd álmaidat a jövőben.

Szeretettel invitállak erre a varázslatos utazásra!

Rózsás Andrea

IET MESTER-OKTATÓ TRÉNER

 

IET® Tanfolyamok:

IET Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok, IET Mester-Oktató képzés;
Az Energiamező Gyógyító Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK:

http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=aktualis 

 

Keress a Facebookon az Angyali energiagyógyászat - Energiaterápia oktatás oldalon itt: https://www.facebook.com/pages/Angyali-energiagy%C3%B3gy%C3%A1szat/1416837955267309?fref=ts

Csatlakozz az Integrált Energia Terápia ( IET ® ) közösség Facebook csoportunkhoz itt: https://www.facebook.com/groups/563056043799387/permalink/566522703452721/

 

Az oldal tetejére!