Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA 

( INTEGRATED ENERGY THERAPY ®)

IET ® KÉPZÉS

Az Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy ®) / IET ® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség sem szükséges hozzá. Ez egy nagyon hatékony technika, mellyel önmagunkat és másokat is kezelhetünk. Önálló terápiaként vagy más technikákkal kombinálva (pl Reiki) is használható. Alap-, közép-, és felsőfokú szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti, gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being IET energiaterapeutájaként dolgozhatnak bárhol a világon.

Szeretettel hívom fel a figyelmet arra, hogy a tanfolyamokon nem csak olyan tanítványok vesznek részt, akik energiaterapeutaként szeretnének dolgozni, hanem- sőt túlnyomórészben olyanok, akik egyszerűen a saját fejlődésük érdekében jönnek megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyeket aztán a mindennapi életükbe tudnak ültetni, jobbá téve azt. 

FONTOS! Az IET ® energiaterápia semmilyen orvosi, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiaterapeuta nem orvos. NEM fizikai gyógyításról van szó, hanem energiamunkáról és a gyógyítás itt minden esetben erre utal. Minden energia. Az IET energiaterapeuta a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőben dolgozik és elsősorban érzelmi energiablokkokat tisztít.


Az IET ® egy beavatás alapú energiaterápia rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Okatói szint. 

The Center of Being IET Mester Oktatói országonként: www.learniet.com http://www.learniet.com/by_country.asp

Arról, hogy az IET Mester-Okattók képzését kik végzik, itt olvashatsz: http://www.energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=center-of-being

 

IET ® OKTATÁS Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Trénerrel

FELSŐFOKÚ IET ® TANFOLYAM

IET, Lélekzet Ház

Előfeltétel: az IET Alapfokú és Középfokú tanfolyamok elvégzése.

Ez a tanfolyam az IET képzési rendszerének következő lépése, ami az IET Alap- és Középfokú tanfolyamokra épül. Amíg az Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy ®) Alap és Középfokú tanfolyamok célja a sejtmemória és az emberi energiamező tisztítása, addig az Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy ®) Felsőfokú tanfolyam segít, hogy megéld az életfeladatod, a lélekküldetésed és megvalósítsd az álmaid.

RÉSZEI: felsőfokú IET beavatás, mely aktiválja a 4. és 5. DNS párt; Lélekcsillag Tisztítás; Lélekküldetés aktiválás; Látványtábla technika; Szívháló technika; Izomfeszítő- és Lazító technikák; Szívsugár, mellyel lehorgonyozzuk az angyali energiákat a Földbe; Felsőfokú IET kezelés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

FELSŐFOKÚ BEAVATÁS: A felsőfokú beavatás  tovább szélesíti az emberi energiameződet  annyira, hogy az Integrált Energia Terápia ® (Integrated Energy Therapy ®) felsőfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újrarendezi a 12 szálú DNS 4.(lélekküldetés) és 5.(lélekcsoport) párját, mellyel képessé válsz, hogy felfedezd lélekküldetésed, életfeladatod és bevonzd lélekcsoportod tagjait, akik segítenek lélekküldetésed és álmaid megvalósításában.

A LÉLEKKÜLDETÉSED: Mindenki egy különleges küldetéssel születik, ami nemcsak tökéletes számodra, hanem egyben a nagyobb isteni terv része is. A Felsőfokú beavatás segít hozzákapcsolódni a 8. csakrádhoz, amit Lélek Csillagnak hívunk, ahol Lélekküldetésed, életfeladatot teljes terve található. Megtanulod hogy férj hozzá a Lélek Csillag energiájához és jobban megérted Lélekküldetésed. Mindebben segítségedre lesz a Látványtábla technika.

IZOM FESZÍTŐ- LAZÍTÓ TECHNIKÁK: A mély energiablokkok, amik megakadályozzák, hogy Lélekküldetésed éld, elengedhetők a Felsőfokú Integrált Energia Terápia ® (Integrated Energy Therapy ®) izomfeszítő- lazító technikákkal, melyeket a kezeken és lábakon alkalmazunk, ami felgyorsítja hogy lélekküldetésed éld.

LÉLEK CSILLAG TISZTÍTÁS: Ez a felsőfokú Integralt Energia Terapia (Integrated Energy Therapy ®) technika lehetővé teszi, hogy egyenesen a 8. csakrával dolgozz és aktiváld a lélekküldetésed energiáját, illetve, hogy az angyali energiára összpontosítva életre keltsd álmaid.

SZÍVSUGÁR - A FÖLD GYÓGYÍTÁSA: A Felsőfokú Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy ®) tanfolyam elvégzésével képes leszel Föld Anyának segíteni. Létre fogsz tudni hozni egy IET ® energiaoszlopot, amit Szívsugárnak hívunk. Ezeket a Szívsugarakat lehorgonyozzuk és rajtuk keresztül gyógyító energia áramlik a Földbe. Használhatjuk ezt a technikát a Föld különböző területeinek gyógyítására és emberek gyógyítására is, hisz mindazok, akik keresztül haladnak rajta, részesülnek gyógyító energiájából. Felsőfokú (beavatott) IET energiaterapeutaként elhelyezhetsz ilyen oszlopokat otthon, az irodádban vagy iskolák, kórházak, állomások bejárataiban, ahol sok ember megfordul.

GYŐR

Időpont:                      10.00-18.00.

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ, Győr József A. u. 99.

Ár: 40ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt.

 

BUDAPEST

Időpont: 2019.                 szombat 10.00-18.00.

Helyszín: VanEgyHely Spirituális Központ, 1085 Budapest Rökk Szilárd u. 11. Fsz 1. (11-es kapukód).

Ár: 40ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet és aprósüteményt.

 

Regisztráció: A tanfolyamokra csak e-mailben történő jelentkezéssel lehet résztvenni, mellyel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: Ha a tanfolyamon résztvevő a tanfolyamra  való jelentkezését lemondja, a tanfolyam megkezdése előtti 2–0 napon belül, akkor a teljes tanfolyami díjat köteles megfizetni 8 napon belül készpénzben a helyszínen vagy banki átutalással. A tanfolyamra jelentkező a lemondás tényét írásban, e-mailben köteles jelezni. Ha a résztvevő önhibáján kívül maradt távol és ezt  írásban a megindokolja, akkor jogosult egy azonos típusú, más időpontban megtartott képzésen részt venni.

A jelentkezést visszaigazoljuk, kizárólag így érvényes a regisztráció! Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 napon belül, kérlek keress telefonon vagy sms-ben.

Információ, regisztráció:  andrea@lelekzethaz.hu

Szeretettel várlak!

 

 

VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMAIDAT TE IS AZ IET-VEL!

 

Lélekzet Ház

The magic presence by M.DaCamara; copyright 1942 St Germain Press

 

 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI:

INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Gyógyító Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Gyerekeknek
IET Háziállatoknak;

IET Mester-Oktató képzés.

 LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

Spirituális Önismereti Tanfolyam;

Spirituális Energia Workshop;

Lélekzet Holdtemplom;

Hangterápia;

Lélekzet Gyógyhang- Hangfürdő;

Lélekzet CSoport;

SZErvezett SZEretetküldés;

Felemelkedés 1.-Arany Mester tanfolyam;

Felemelkedés 2. - Felsőbb Én tanfolyam;

Felemelkedés 3. - Belső Istennő,

Lélekzet előadások.

 

KÖNYV:

A FELEMELKEDÉS RÓZSÁI 

Spirituális Önismereti könyv kártyacsomaggal: 

http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=arany-felemelkedes-rozsai

 

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK:

http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=aktualis 

 

FACEBOOK:

Angyali energiagyógyászat - Energiaterápia oktatás: https://www.facebook.com/pages/Angyali-energiagy%C3%B3gy%C3%A1szat/1416837955267309?fref=ts

Integrált Energia Terápia ( IET ® ) közösség: https://www.facebook.com/groups/563056043799387/permalink/566522703452721/

FELEMELKEDÉS FACEBOOK CSOPORT: https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/ 

Az oldal tetejére!