Magyar English Deutsch

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató
Név:
Email:
Adatkezelési tájékoztatót elfogadom

The Center of Being Inc. 

The Center of Being-et, vagyis A Létezés Központja Alapítványt Stevan J. Thayer 1989-ben hozta létre. A célja az IET® oktatás segítése. A Központ adja ki az összes IET képzési anyagot, fenntartja az IET  hivatalos ( angol nyelvű) weboldalát, a www.LearnIET.com-ot, jegyzi az IET tanítványokat világszerte, tanítja és minősíti az IET Mester-Oktatókat és kiadja a Journal of Energy  Therapy-t, az Energia Terápia Újságot.
Látogass el a Center of Being hivatalos honlapjára itt:

http://www.learniet.com/

A Center of Being munkatársai:
* Stevan J. Thayer alapító-igazgató; Carol Armitage társ-igazgató. 

* IET Mester-Oktató Trénerek

* További munkatársak:
   Barbara Stepniak (irodavezető); Debbie Haubrich

Kik az IET Mester -Oktató Trénerek?

Az IET rendszer legmagasabb szintje az IET Mester-Oktató Tréner szint. Trénernek nem lehet jelentkezni önállóan, mint a többi képzésre, hanem itt maga Stevan Thayer, az IET rendszer kifejlesztője, a The Center of Being Alapítója hívja meg az általuk alkalmasnak ítélt jelölteket, az általa tartott többnapos képzésre és személyes beavatásra. Az IET Mester-Oktató Trénerek szerződésben állnak a Center of Being-gel. Amíg ez a szerződés él, addig jogosultak az IET Mester-Oktatók képzésére.

A világon mindössze 26 IET Tréner tanít, közülük 17 Tréner él Amerikában (közöttük Stevan J Thayer is), 2 Ázsiában,  7 Európában: 5 Írországban, 1 Hollandiában és Rózsás Andrea Magyarországon. 

Kik az IET Mester-Oktatók?

Az IET Mester-Oktatók az IET energiasugár Mesterei és feladatuk az  IET Alap-, Közép-, Felsőfokú IET tanfolyamok oktatása, a tanítványok ezen szintű beavatása valamint jogosultak a következő IET tanfolyamok tartására:
Az Energiamező Gyógyító Angyalai; IET Lépések az Átalakuláshoz, IET Gyerekeknek; IET Háziállatoknak.

Több. mint 3000 IET Mester-Oktató létezik a világon. A The Center of Being IET Mester Oktatói itt találhatók országonként: http://www.learniet.com/by_country.asp 

A magyar IET Mester-Oktatókat elérhetőségeikkel itt találod: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet-mesteroktatok

Az IET Mester-Okatók oklevelét a The Center of Being állítja ki hivatalosan.

A legjobb IET Mester-Oktatókat a The Center of Being minden évben  "Top Instructor of the year", azaz "Az év Legjobb Oktatója" oklevéllel honorálja.


Kik az IET energiaterapeuták?

Azok a tanítványok, akik megkapták a megfelelő szintű beavatást egy IET Mester-Oktatótól és elvégezték az Alap-, Közép-, vagy Felsőfokú IET tanfolyamo(ka)t. 
Oklevelüket a The Center of Being állítja ki hivatalosan.

IET energiaterapeuták: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet-terapeutak 

 

Az oldal tetejére!